Med hele verden som legeplads

Med hele verden som legeplads

Ny blog

HverdagPosted by Anne-Mette Nørregaard Fri, April 17, 2009 09:29:30

Denne blog har flyttet domæne og fremover kan du læse om min uges begivenheder på her

God weekend og jeg håber den nye blog falder i god jord

  • Comments(0)//anne-mette.verdensvakresteskitur.com/#post71

Mtb-O Camp

TræningPosted by Anne-Mette Nørregaard Fri, April 03, 2009 14:03:02

I dag starter endnu en af årets begivenheder. International Mtb-O camp i Tisvildeleje. Det fleste af Europas bedste ryttere er samlet til denne event. Vi skal køre både individuel cup og stafet. Mixstaffetten afprøves for første gang og der er bl.a. indlagt natløb. Det bliver kanon smiley

Campen startede i 2006 og har siden da været første formtest for mange. Der er ingen WRE point at hente, der er selvfølgelig præmier og ikke mindst æren og den gule førertrøje at køre efter. Johan Holkmann OK Øst har trukket det store læs igen i år, og han har fået stablet en kæmpe event på benene endnu en gang. Den mand han er utrættelig!

Jeg ved ikke om der er nogen computer jeg kan komme til at bruge, men jeg håber på at kunne skrive et par beretninger fra Nordsjælland. Vejret bliver intet mindre en formidabelt og hvad mere kan man ønske sig? Det bliver super fed træning og kanon samvær.

  • Comments(0)//anne-mette.verdensvakresteskitur.com/#post70

SÅ er vi i gang

Mtb konkurrencePosted by Anne-Mette Nørregaard Thu, April 02, 2009 09:26:49

Solen skinner det er tocifrede grader, det kribler og krabler og fuglene synger. Behøver jeg nævne at det er fantastisk? Hvert eneste år overraskes jeg af forårsfornemmelser. Det er underligt, fordi det er lige så sikkert som Amen i kirken, at foråret kommer. Dagene bliver lysere, luften bliver mild og solen bliver varm, men jeg er lige overrasket hvert år, over at have savnet lyset, varmen og ikke mindst den energi det giver. Nu har jeg lyst til at tilbringe mange timer udendørs, og glæder mig til at træne på landevejen sammen med min gode veninde Gro.

I går startede dust Cup. En bedre dag kunne man ikke have været valgt. D. 01-04 var fyldt med solskín og forårsfornemmelser. Hele 405 stillede til start, og det er ganske imponerende. Jeg var nervøs ved starten, fordi jeg havde ingen fornemmelse af, hvordan formen var. Jeg kan afsløre, at der er plads til forbedringer smiley Placeringsmæssigt kan jeg ikke klage, da en 4. plads er godkendt, men efter de to første omgange begyndte det at gøre virkelig ondt og pulsen lå på over 170. Efter som jeg har en max puls på 178, så var jeg virkelig presset!! Hvad værre var, jeg kunne mærke at jeg var tung i r....!! Jeg må nok erkende, at det største forbedringspotentiale findes i min vægt. Jeg skal simpelthen være noget lettere, hvis jeg havde mindre at slæbe på, så ville Alice Lund f.eks. ikke have smidt mig i starten af 3 omgang. Alice er godt kørende, men det irriterer mig, at jeg ikke kunne sidde på hjul af hende til sidst. Næste gang tager jeg hende i en spurt!

Jeg er i gang med vægtreduktionen, og om en måned vil jeg meget gerne kunne fortælle, at jeg har smidt min. 4 kilo, af det der er for meget. Skulle jeg være virkelig skrap og hård ved mig selv, så burde jeg rive 8 kg. af kadaveret, men jeg bliver nødt til at tage det i små bidder for at lykkes. Selverkendelse er en god ting smiley

Billedet er fra gårsdagens løb, venligst udlånt fra http://www.jensigne.dk Gå ind og tjek billederne de er fede. Resultaterne fra 1 afd. af dust cuppen finder du HER

  • Comments(0)//anne-mette.verdensvakresteskitur.com/#post69

Dustcup 2009

Mtb konkurrencePosted by Anne-Mette Nørregaard Mon, March 16, 2009 20:36:37

NU er det sikkert og vist, foråret er på vej og mtb konkurrencerne knopskyder rundt om i hele landet. På Sjælland har vi den sagnomspundne Dustcup. Navnet giver vist sig selv, vi forventer noget varme og støv til sommer. Men inden vi kommer så langt, skal der køres en del afdelinger i løbet af april og maj. Det er en fortløbende cup med hele 7 afdelinger. Uanset hvad så er det super fed træning til EM i Mtb-o og Trans Alp til sommer.

For første gang nogensinde har jeg tænkt mig at cykle med for alvor. Jeg har naturligvis kørt enkelte afdelinger tidligere år, men i 2009 vil jeg køre alle afdelingerne. Der plejer at være benhård konkurrence, men jeg tror på, at jeg kan hive en placering i land blandt de 5 bedste. Det er i hvert fald målsætningen. Min træning i de seneste par uger har været lang fra optimal pga. galopperende forkølelse. Heldigvis er snot og snue ved at foretage sig og jeg kan komme på cyklen igen. Første afdeling er den 1 april. Jeg forventer mig ikke det store den dag, fordi jeg ikke når at få trænet alt det jeg burde. Til gengæld er jeg forhåbentlig klar til den næste afdeling d. 22-04-09

Foråret er fyldt med spændende mtb konkurrencer for slet ikke at nævne mtb-o konkurrencer. Cyklen er endnu ikke toptunet, men eftersom jeg har fået en pæn slat penge retur i skat, så er der allerede bestilt for mange penge hos ChainReactionCycles smiley

Derfor går jeg i disse dage rundt som en løve i bur og venter på pakken, det er bedre end juleaften og kæresten kan ikke helt forstå begejstringen ved cykeludstyr, men hvad ved hun om den slags. Lynet skal være klar til 1. afdeling af DUSTCUP......................

  • Comments(0)//anne-mette.verdensvakresteskitur.com/#post68

Spinning

TræningPosted by Anne-Mette Nørregaard Wed, March 04, 2009 13:31:00

Foråret er kommet, i hvert fald i følge kalenderen. Fuglene er så småt begyndt at fløjte foråret velkommen og dagene bliver lysere og lysere. Temperaturen er for opadgående, det mærkes tydeligt, men alligevel er det ganske koldt at sidde på cykel. 1½ time kan jeg holde til, men så er tæerne også ved at fryse af!

Heldigvis har jeg nogle fede venner. Som udover at være gode venner også er uddannede spinningsinstruktører. Egentligt synes jeg at spinning er noget mærkelig noget. Hvad er det der gør at mindst 30 mere eller mindre vildtfremmede mennesker sidder i et mikroskopisk lokale, med musik der dundrer og hamrer i ørene tramper livet af sig selv med sveden løbende ned af kroppen? Hvorfor cykler vi på cykler, der ikke kan køre så meget som en meter? Hvorfor giver vi alt hvad vi har I os og nogle gange mere til?

Svaret er enkelt det er træning, konditionstræning. Det har intet med rigtig cykling at gøre at gå til spinning, men med en ordentlig instruktør, så får jeg, og sikkert også andre, brændt en masse energi af. Jeg kommer op og rammer det niveau, der gør at jeg bliver stærkere. Lige for tiden er det det jeg føler. De dødsyge timer i spinningslokalet begynder at virke. Jeg kan mærke mere overskud og energi. Lysten til at give den gas i skoven og på landevejen er mere og mere til stede! Kort og godt. Det giver glæde at være i form, og det kan man komme ved at gå til spinning og ved at vælge de rigtig gode instruktører.

Jeg takker ærbødigst Jer mine kære venner og spinningsinstruktører. Tak fordi jeg får lov til at køre med Jer. Jeg kommer og plager Jer en måned mere, men så er det også slut, fordi fra 1. april der er det altså udendørs det er sjovt at være med sin cykel.

Jeg håber at lokke Jer spinningdåser med ud på landevejen og i skoven...... smiley

  • Comments(0)//anne-mette.verdensvakresteskitur.com/#post67

Kosmisk Karma

HverdagPosted by Anne-Mette Nørregaard Thu, February 19, 2009 08:57:19

Hele verden, eller nærmere betegnet København, lå fuldstændig hvid og begravet i sne her til morgen. Sneen daler fortsat langsomt men sikkert ned og det ser ud til, at man kan komme ud at løbe på ski i eftermiddag. I går aftes havde jeg planer om at cykle på min mtb. på job for efterfølgende at træne i Herstedhøje. Da jeg kiggede ud over hustagene her til morgen, ændrede jeg straks plan. Det blev bus og tog! Jeg var bestemt ikke den eneste der havde fået den tanke her til morgen, men uden for megen asen og masen blev jeg fragtet frem til Glostrup hospital.

Velankommet til arbejde blev jeg mødt af to af mine kollegaer, der havde klædt sig ud til at ligne henholdsvis Master Fatman og en lidt yngre Jytte Abildstrøm. Der stod de i vores aflagte gospelkostumer (rester fra en julefrokost) med plastikblomster og uddelte godmorgen kram til alle der trådte ind af døren. Fulde af lovprisninger var de, og de ønskede alle velkommen på job. Stemningen var høj og det var en fantastisk måde at træde ind af døren på. Sluttelig var der kæmpe morgenbord med alle morgenbordets glæder, da fire af mine kollegaer i fællesskab fejre deres fødselsdag.

Bedre morgen kan man næsten ikke få. Sne i rå mængder (jeg vælger ikke at blive frustreret over manglen på cykeltræning), morgenkram, glade kollegaer og lækker morgenmad.

Glostrup Hospital er en super arbejdsplads og jeg har nogle super gode og søde kollegaer. Tænk at Peter og Christina var mødt ind før tid, fordi vi skulle have kosmiske kram. Fantastisk smiley

  • Comments(0)//anne-mette.verdensvakresteskitur.com/#post66

Lykken er at være glad

HverdagPosted by Anne-Mette Nørregaard Fri, February 13, 2009 13:15:39

Lykke og glæde. Disse følelser og meget andet har jeg filosoferet over den seneste tid. Jeg har erkendt, at jeg som følge af min kontinuelige weltschmertz i 2008, faktisk nu er i stand til at mærke, hvordan det er at være glad, endnu mere end jeg var før. Det er en hård erkendelse at man skal prøve, at have været møghamrende ulykkelig førend man kan mærke lykke. Jeg takker ærbødigst for følelseslektionen. Jeg er forelsket i 2009 og det i mere end en forstand.

Kong frost har lagt sin kolde hånd over landet i tæt samarbejde med frk. solskin og tilsammen giver de det flotteste vejr meget længe. Jeg sidder på min pind på 5. sal og kigger fornøjet ud på Vestegnen, der folder sig ud under mit blik. Jeg er tilfreds og glæder mig over det er weekend. Jorden er dækket af et fint og tyndt lag sne. Den hvide farve får verden til at lyse op og virke langt mere indbydende end en februar fredag ellers kan være. I dag er fredag d. 13, men det lader jeg mig ikke mærke af. Overtro, det tror jeg ikke på!

Min forestående skiferie har jeg desværre måtte aflyse. Økonomien er ikke til det, finanskrise eller ej. Nytårsfortsættet for 2009 er netop økonomisk ansvarlighed, og derfor har jeg måtte kigge dybt ind i mig selv og erkende at det ikke går at drage en uge på ski. Ærgerlig er jeg naturligvis, men jeg må glæde mig til næste år, hvor jeg forhåbentlig kommer af sted på enten den ene eller den anden måde.

Jeg har langt om længe fået lagt mit nye rejseprojekt på hjemmesiden "Norden fra toppen", 7 skandinaviske bjerge som vi skal se og udforske sammen så mange som muligt. Første stop er Yding Skovhøj Danmarks højeste punkt. Tanken er, at vi så mange som muligt, tager med mod det jyske. En vandredag i det jyske ved Skanderborg. Sæt pinselørdag af til at se og opleve Danmarks højeste punkt. Læs mere HER På min hjemmeside kommer nærmere information snarest muligt, men det bliver møghyggeligt og alle er inviteret. Har du set Danmark fra toppen, måske?

  • Comments(0)//anne-mette.verdensvakresteskitur.com/#post65

Er hun død, hende Anne-Mette Nørregaard?

HverdagPosted by Anne-Mette Nørregaard Fri, January 16, 2009 10:49:09

Nej det er jeg ikke, men jeg vil indrømme at timerne og dagene drøner af sted i et tempo, der kan være svært at følge med i.

Jeg arbejder, grundtræner, taber mig og nyder livet. Godt nok er jeg efterhånden ved at være brødflov, men til gengæld kan det mærkes på kroppen at vintersulet nu snart er fortid.

Jeg har valgt ikke at lave andet end vedligeholdende træning, mens jeg taber mig, men fra og med februar står den på fuldkost og masser af træning.

Mit projekt "Norden fra toppen" er skam også undervejs. Jeg har dog erkendt at det ikke er alle dage, jeg rider lige så hurtigt som jeg sadler!! Det kan heller ikke svare sig at præsentere noget der ikke er færdig gennemtænkt!

Hjemmesiden arbejdes der også på, men det seneste par uger har der altså været noget der var vigtigere end at sidde på sin flade foran pc'ec

På mandag starter jeg på biostatistik i Lund. Det glæder jeg mig til smiley

2009 har på sine 16 dage, allerede været et bedre år end stort set hele 2008, og jeg kan næsten ikke komme til for bar energi.

Hvis du vil opleve eventyr på sidelinien, så skulle du tage at læse om Lone Sands tur ned igennem Afrika. Jeg følger med og drømmer mig af sted på cykeltur, der er mange oplevelser, der venter forude Følg Lone her

  • Comments(0)//anne-mette.verdensvakresteskitur.com/#post64
Next »