Online Ekspedition

Online Ekspedition

Ekspeditionsblogg

Denne blogg er aktiv lige nu, mens vi er i gang med ekspeditionen og frem til ca. den 8. januar 2008.

Hjemme igen

dagbogPosted by Anne-Mette Norregaard Sat, January 12, 2008 08:04:08

Endelig er vi hjemme i dejlige Norge og Danmark igen. Det var en lang og sej flyvetur fra Punta Arenas, ca. 36 timer. Så det var nogle trætte Sister Sledge der satte fod i henholdsvis Oslo og København. Til gengæld var vi meget glade smiley

At vi nu er hjemme igen betyder også at der ikke vil blive skrevet på denne blog længere. Derimod vil vi skrive på vores personlige blogs.

Turen blev en succes og det sidste vi mangler er at finde ud af hvor mange penge der blev samlet ind til Dansk Flygtningehjælp, men indsamlingen løber indtil d. 1-3 2008. Der er tid endnu til at skrabe nogle penge sammen. Anne-Mette holder f.eks foredrag om turen torsdag d. 17-01 i København og overskudet går til vores indsamling, men der kommer mere om det på vores hjemmeside.

Sister Sledge over and out!

  • Comments(0)//ekspedition.verdensvakresteskitur.com/#post68

Dag 38 - Illysion ikke lenger illusjon

dagbogPosted by Lise Gram Eriksen Tue, January 08, 2008 11:07:09
Da ser det ut til at vi skal flys tilbake til Punta Arena I løpet av natten!

Vær og vind har omsider blii på parti med oss, og det har vært rene påskeværet her idag! En flott dag å flys ut på, og fantastisk for alle som skal begynne sitt Antarktis-eventyr nå!

Noen timer igjen med kabal og kortspill...

Hilsen en lykkelig sydpolgjeng fra Hvitserk og Sisters Sledge ;-))

  • Comments(1)//ekspedition.verdensvakresteskitur.com/#post67

Dag 37 - Længes hjem...

dagbogPosted by Lise Gram Eriksen Mon, January 07, 2008 20:11:47
MEN det ser ud som om at vi flyver mod Chile sent I aften. Selveste Mike Sharpe har været forbi, og det skulle da være pokker om ikke der er noget om flysnakken, når han kommer forbi. I hvert fald så ser det ud som om at vi lander I henholdsvis oslo og Kbh torsdag d. 10-01 omkring 14.30

Vejret er smukt og vi håber det bliver et fantastisk farvel til Antarktis. Men hvem ved, det kan være at vi fortsat spiller kort og spiser kartoffelmos imorgen.

Kryds fingre for os

Knus fra the homesick sisters

  • Comments(4)//ekspedition.verdensvakresteskitur.com/#post66

Dag 36 - Søndag med vind

dagbogPosted by Lise Gram Eriksen Sun, January 06, 2008 22:40:38
I går var vi på kino - Lord of the rings - med popcorn til. Ingen stor filmopplevelse for strømmen ble borte og dvd'en var ødelagt, men hyggelig likevel. I

natt har det blåst hatter og høy, men vi tror at det løyer til imorgen. Meteorologen tror det også. Utvalget I mat begynner å bli beskjedent, men Hvitserk fikser middag idag - laks!

Solen skinner og vi har det bra, men vi vil veldig gjerne ha et fly hit... Anne-Mette og Kristin har fortsatt en del brikker igjen før Fontana di Trevi er ferdig puslet! ;-)

Ps! Vi keder oss av helvede til!  • Comments(2)//ekspedition.verdensvakresteskitur.com/#post65

Dag 35 - Vind og vær

dagbogPosted by Lise Gram Eriksen Sat, January 05, 2008 23:19:03
Det blir ikke noe fly til oss idag heller, men det ser ut som om det begynner å klarne opp. Meteorologen her gir oss ikke mye håp, men mandag kan se bedre ut. Vamos a ver! Vi har det hyggelig, men alle vil gjerne hjem!

We'll keep you posted!

Sister sledge ;-)

  • Comments(2)//ekspedition.verdensvakresteskitur.com/#post64

Dag 34 - ikke idag!

dagbogPosted by Lise Gram Eriksen Fri, January 04, 2008 17:34:10
Vi har egentlig flight ut dag, men den blir ikke noe av. Så vi må fordrive tid, og håpe på bedre værforhold. Vind,sikt og klar rullebane må til.

Så da tar vi en skitur etterhvert og fortsetter å spille kort ol. med Hvitserk-gjengen. Litt rastløse er vi nok, men kan lite gjøre.

Sister ski

  • Comments(3)//ekspedition.verdensvakresteskitur.com/#post63

Dag 33 - Hygge i Patriot Hills

dagbogPosted by Lise Gram Eriksen Thu, January 03, 2008 22:07:24
Det blæser er koldt og vinden fyger, men det gør ikke noget for vi sider indenfor I et kæmpe telt. Vi hygger os sammen med en gruppe nordmænd der har gået ind til sydpolen.

Vi spiller kort og deler resterne af vores mad. F.eks så har vi fået pandekager til morgenmad. Anne-Mette kæmper lidt med sproget, det er lidt svært at forstå dialekter fra Tromsø og andre pudsige områder i Norge.

Vi er stort set de eneste der er her; 9 nordmænd og en enkelt fortabt dansker. I aften er vi blevet inviteret på middag, og det er dejligt.

Livet det er herligt og hvis vi er mega heldige så flyver vi til punta imorgen, men det er nok mest sandsynligt at vi ikke gør :o(  • Comments(3)//ekspedition.verdensvakresteskitur.com/#post62

Dag 32 - Patriot Hills

dagbogPosted by Lise Gram Eriksen Thu, January 03, 2008 09:31:53
Dere er på vei til, eller kanskje allerede på jobb. Vi legger oss nå!

Ble hentet med Twin Otter ved23.30- tiden. 50 min senere landet vi I Patriot oog ble invitert inn til øl og vin. Et norsk sydpolteam, en sjeik fra Dubai og for øvrig folk fra ulike land I Europa satt og koste seg.

Neste speningsmoment er værvindu for Ilushion.

Natta fra sister sleep! ;-)

  • Comments(2)//ekspedition.verdensvakresteskitur.com/#post61
Next »